I 1932 opfandt Clara Ritter den første chokoladekvadrat, som i starten hed ” Ritter´s Sport Chocolate “. Clara fik ideen til den kvadratiske chokolade, idet hun syntes, at forbrugerne manglede en chokoladebar, der kunne passe i alles jakkelommer = en “Kvadratisk. Praktisk. God” kvalitetschokolade, hvilket er blevet Ritter Sport´s motto, som er velkendt for en stor del af befolkningen.

Ritter Sport er den dag i dag et familieejet firma, som drives af 3. Ritter genration.

I Mere end 100 år og med tredje generation har Ritter familien garanteret høj kvalitet og særlige nydelse af chokolade.

De rejser til de fjerneste hjørner af jorden for at skaffe de bedste råvarer. F.eks. Håndplukkede hasselnødder fra Tyrkiet, som sorteres efter at finde den rigtige kvalitet og størrelse 11-13 mg, fra autentisk rom fra Jamaica til solplukkede rosiner fra Californien. Ritter sport benytter 10 forskellige chokolade typer, så hver chokolade bliver unik.

Køb Ritter Sport online på Coop.dk MAD

Det bedste udvalg af chokolade fra 7 steder:

Vest Afrika: Robust cacao – basis

Ghana: mild of frugtagtig kakao

Madagascar:  Intensiv kakao til en mere rund chokolade

Vietman: En syrlig kakao med frugt smag

Ny Guniea: Frugt aroma

Ecuador:  Arriba kakao for den fine smag til 73% chokoladen

Nicaragua:  Rund mild kakao smag

Ritter Sports har egen plantage, hvor man allerede i 1990 gik i gang med at starte

CACAONICA op – et projekt, der sikrer bønder fair vilkår og fair priser for deres varer.

Ritter Sport 100 grams / Ritter Sport Mini
Ritter Sport Marcipan 100 gram

MARCIPAN
STOR CHOKOLADE GIVER STORT ANSVAR.

Marcipan findes i mange forskellige former, men vores favorit er kvadratisk. Det er simpelthen den bedste måde til at understrege denne fantastiske kombination af søde californiske mandler, en smule bitre mandler og fast, mørk chokolade.
Beklager, marcipanbrød.

Ritter Sport Nougat 100 gram

NOUGAT
DET BEDSTE SOM NOGENSINDE ER SKET FOR HASSELNØDDER.

Selv med chokolade er det det indre, der tæller. Det bedste er pladens cremede luksusnougatfyld. Masser af hasselnødder, som er ristet gyldenbrune og malet fint, giver den en intens nøddesmag. Resultatet: kærlighed ved første bid.

Ritter Sport Pebermynte 100 gram

PEPERMYNTE
EN FRISK, NY FORELSKELSE.

Grunden til, at så mange mennesker elsker RITTER SPORT Pebermynte, findes i USA. Det er der, hvor den pebermynteolie kommer fra, som vi bruger til vores lækre, friske fondantfyld, der smelter i munden.

Ritter Sport Mælk med Hasselnød 100 gram

MÆLK MED HASSELNØD
Tilhængerne kalder dem blot for hasselnødder.

Synes du også, at det er et tilfælde, at der i ordet nød gemmer sig „nød(t) til at have“? Når du har prøvet RITTER SPORT Hasselnød med fint hakkede, ristede hasselnødder i sprød mælkechokolade, er du helt med på holdet.

Ritter Sport Mørk 73% 100 gram

MØRK 73% KAKAO
SMAGER LIGE SÅ FINT, SOM DEN SER UD.

Med et kakaoindhold på 73 % slår Mørk 73 % Kakao de andre chokolader i vores sortiment. Det samme gælder antallet af stykker: De 36 ekstra fine stykker gør, at vores kakao i topkvalitet, Arriba kakao fra Ækvador, kan folde sig helt ud. For ægte kakaoelskere er Mørk 73 % Kakao det foretrukne valg.

Ritter Sport Hvid Crips 100 gram

HVID + CRISP
En hvid drøm. Du skal bare sige ja.

Denne chokolade er en kærlighedserklæring til alle, der elsker det knasende. Ristede majs- og risflager gør chokoladen dobbelt så sprød. Mælken og vanilien i den hvide chokolade medvirker til at skabe den harmoniske smag. Det er smagen af lykke.

Ritter Sport Kiks 100 gram

KIKS
IKKE EN KRUMME GÅR TIL SPILDE.

Vores RITTER SPORT-plade med kiks indeholder noget ganske særligt: en helt kvadratisk kiks. Lavet specielt til denne plade, bagt med en ekstra portion smør og så indlagt præcist i laget af kakaomousse og fast mælkechokolade. Det er næsten en skam at spise den. Næsten.

Ritter Sport Kokos 100 gram

KOKOS
DENNE GANG ER NØDDERNE IKKE HELE.

Denne plade indeholder ikke hele nødder i modsætning til de fleste andre RITTER SPORT-varianter. I stedet for har den masser af sprød, tørret kokos, som giver den fine kokosmælkecreme sin specielle eksotiske smag. Og lad os være ærlige: Det er en mindre mundfuld.

Ritter Sport Kakao Mousse 100 gram

KAKAO MOUSSE
UTROLIGT VELSMAGENDE.

Hvis du ikke kan tro dine egne øjne, når du ser de ekstra store stykker i vores plade med kakaomousse, vil du bare være nødt til at stole på smagen. Den letpiskede kakaomousse smelter perfekt sammen med antydningen af honning og karamel i vores alpine mælkechokolade. Med andre ord er det en fryd for øjet, som smelter på tungen.

Ritter Sport Rom Rosin Nød 100 gram

ROM ROSIN NØD
DEN BERUSEDE CHOKOLADE.

Hvis dette er skatten, hvem vil så ikke risikere at stå ansigt til ansigt med Caribiens pirater? Til RITTER SPORT Rom Rosin Nød marinerer vi i timevis vores californiske Sultana-rosiner i jamaicansk rom. Et privilegie de fleste pirater kun kan drømme om.

Ritter Sport Jordbær Yoghurt 100 gram

JORDBÆR YOGHURT
TIL DE BÆR-SULTNE.

Det er sommer året rundt med RITTER SPORT- pladen Jordbær Yoghurt. Masser af rigtige frugtstykker, jordbæryoghurt-mousse og knasende puf-ris gør udsigten for hvert stykke solrig. Stol på os: Denne kvadratiske jordbærmark vil gøre dig hot.

Ritter Sport Mælkechokolade 35 % 100 gram

Ritter Sport Mælkechokolade er lavet af 35 % af den fineste kakao fra Ecuador. Kvadratisk, praktisk, god og med en simpel og ren chokoladeoplevelse. Brug den til desserter, eller nyd den præcis, som den er.

Ritter Sport Mini Ritter 84 x 16,67 gram

Mini Bunter Mix
Vores lækkerbid.

Alt i småt! Sådan er det med RITTER SPORT mini blandet miks – et sødt tilbud. Her kommer alle til sin ret. Hasselnød, marcipan, nougat, cornflakes, yoghurt, mælk og knasende kiks – intet kommer til at gå ubemærket hen.

– kort sagt alle de mest elskede Ritter Sport i smarte miniatureudgaver.

Ritter Sport Quadretties 1000 gram

Lille praktisk størrelse – perfekt til kaffen eller som mødechokolade.

Altid den gode kendte kvalitet. 

200 stk. assorterede indeholder i alt 1 kg kvadratisk kvalitetschokolade.

Nut Selection – fuldt pakket med de bedste nødder…
Nødderne er tilbage – ny Ritter Sport serie = Nut Selection…

Nødde indholdet stiger fra 23% til 25% på eksisterende nøddevarianter. Ca. 9% flere nødder betyder en forbedring i kvaliteten, hvor det nu er umuligt at finde et stykke uden nødder.

 

Ritter Sport Nut Selection
Ritter Sport Mælk med hel nød 100 gram - Nut Selection

Mælk med hel nød
Med bid. Lad den ikke smelte i munden.

RITTER SPORT med hele, sprøde og ristede hasselnødder har altid været ekstremt populær. Hvordan kan det være? Er det de store kvalitetskrav, vi stiller til vores nødder? Eller er det fordi netop denne RITTER SPORT tiltaler dem, der elsker at have noget at bide i?

Ritter Sport Mørk med hel nød 100 gram - Nut Selection

Mørk med hel nød
Også nødder har en mørk side.

Til alle dem, der stadig leder i mørket: De mange hasselnødder ses svagt i den sprøde, halvbitre chokolade – alle hasselnødder er håndsorteret og derefter ristet gyldne. Men prøv selv at se, om denne chokolade får alle andre chokolader til at falme.

Ritter Sport Hvid med hel nød 100 gram - Nut Selection

Hvid med hel nød
Altid en hvid afgørelse.

Selvom denne chokolade umiddelbart forekommer helt ren og hvid, så gemmer der sig ufatteligt mange smagsnuancer i den: lige fra aromatisk kakaosmør, mælk og vanilje til sprøde hasselnødder og risknas. Til glæde for hele ganen.

Ritter Sport Mælk med hel mandel 100 gram - Nut Selection

Mælk med hel mandel
En sand vulkan.

RITTER SPORT med hele mandler kan få alle til at stoppe op og lytte. Det sørger de håndsorterede, sprødt ristede mandler fra Californien i klassisk mælkechokolade for. Vi kan dog ikke garantere, at du får lov til at nyde chokoladen i fred.

Ritter Sport Macadamia 100 gram - Nut Selection

Macadamia
Nøddernes dronning

De kongelige kan godt lide at skeje ud engang imellem. Men de gør det med manér. Det kan vi takke nøddernes dronning for. Hun er nemlig den fineste nød af alle. Og hun kan godt lide at brede sig på vores sprøde 0,0081 m2 store alpemælkechokolade. Lyder det ikke fantastisk? Sådan smager den også.

Ritter Sport Honning Saltede Mandler 100 gram - Nut Selection

Honning Saltede Mandler
Chokoladen med lidt ekstra krydderi.

Hvad har Ritter Sport  Honning Saltede Mandler, som de andre ikke har? Lidt honning? En smule salt? Hele mandler? Blot et forslag: Den har bare det hele. Det er nemlig kombinationen af alle disse tre ingredienser i den sprøde RITTER SPORT mælkechokolade, der gør den så enestående lækker.

Hos Ritter Sport har man længe gerne ville arbejde med økologi. Og derfor gik man allerede i 1990 i gang med at starte CACAONICA op – et projekt, der sikrer bønder fair vilkår og fair priser for deres varer. I dag er 700 økologiske kakaobønder med i samarbejdet, der sammen med andre økologiske kakaobønder leverer kakaoen til Ritter Sports økologiske chokolade. Ligesom chokoladen naturligvis er økologisk, er alle de andre ingredienser også økologisk fremstillede. Emballagen er naturligvis også af nedbrydeligt genbrugsmateriale.

UTZ–certificeret produkt

UTZ er en international certificeringsstandard, der sikrer bønder fair forhold og fair priser for deres varer. UTZ står for bæredygtigt landbrug og bedre muligheder for bønderne, deres familier og for vores planet. Med UTZ-programmet får bønderne adgang til bedre landbrugsmetoder, bedre arbejdsvilkår, og bedre forhold for deres børn og miljøet.

Ritter Sport er med tre varianter, der ikke bare smager fantastisk, men også er økologiske og fyldt med god samvittighed den første chokolade brand herhjemme

Ritter Sport Øko 65 gram
Ritter Sport Karamelsplitter øko 65 gram: "Kvadratisk. Praktisk. God" – og nu også økologisk

Bio Karamelsplitter
Et særligt fint knæk.

Vores RITTER SPORT med karamelflager giver en særligt fin smagsoplevelse. Ikke kun den lækre mælke- og kakaosmag er udslagsgivende. Også vaniljen og karamelknasen afrunder smagsoplevelsen med en vægt på 65 g. En ren fristelse til alle, som gerne vil knase i ro og mag.

Ritter Sport Mandelsplitter øko 65 gram: Kvadratisk – Praktisk – God – og nu også økologisk

Bio Mandelsplitter
Umulig at give slip på.

Her kommer mandlerne rigtigt til udfoldelse. Kun det allerbedste samles her: Flager af ristede øko-mandler kombineres med aromatisk øko-kakao fra Nicaragua. Den endelige afgørelse træffer dine smagsløg.

Ritter Sport Macadamia øko 65 gram: Kvadratisk – Praktisk – God – og nu også økologisk

Bio Macadamia
Fornem kakao møder fornemme nødder.

Normalt skal man først knække den stenhårde Macadamianød, før man når ind til nøddernes dronning. Det er betydeligt nemmere med et overtræk af mælkechokolade fra økologiske landmænd i Nicaragua. ”Knæk” blot, og nyd den majestætiske smag.

Ritter Sport Vegan 100 gram
Ritter Sport Mørk Mandel med Quinoa 100 gram

Chokoladen her er en mørk chokolade (ca. 50% kakao), indeholder mandler og quinoa. Til de som ikke er blevet bekendt med quinoa er det små frø som gror i Andesbjergene i Sydamerika og er en af jordens ældste afgrøder vi er bekendt med. Quinoa er super sundt og indeholder helt op til 22 gram protein pr. 100 gram.

Ritter Sport Mørk hasselnød med amaranth 100 gram

Chokoladen er lavet på mørk chokolade, indeholder hasselnødder og amaranth. Til de som ikke er bekendt med amaranth, er det en kornsort som stammer fra det sydamerikanske og minder på mange måder om quinoa. Amaranth er yderst proteinrigt, 20g protein pr. 100g og har en crunchy konsistens da den er blevet “poppet”. Blandingen af hasselnødder og amaranth fungerer rigtig godt i denne delikate chokolade.