Ritter Sport blev grundlagt i 1912 af Alfred Ritter og hans kone, Clara. Lidt senere, i 1932, fik Clara ideen til at producere en firkantet chokoladeplade, der skulle passe i en sportsjakkelomme uden at gå i stykker. Chokoladen fik navnet Ritter Sport. Ritter Sport blev introduceret i Danmark i 1971.

Ritter Sport er stadig en familieejet virksomhed og er fortsat engageret i en positiv, sund, og aktiv livsstil. Ritter Sport producerer kvalitetschokolade af de fineste ingredienser og fokuserer på bæredygtighed. Ritter Sport ejer selv en kakaoplantage i Nicaragua, som leverer kakaobønner til produktionen. Plantagen er den største arbejdsgiver i Nicaragua og er bare et eksempel på, hvordan Ritter Sport vil bidrage til det bredere samfund.

Køb Ritter Sport online

Ritter Sport 100 grams / Ritter Sport Mini
Ritter Sport Marcipan 100 gram

MARCIPAN
VI BEKLAGER, MARCIPANBRØD.

Marcipan findes i mange forskellige former, men vores favorit er kvadratisk. Det er simpelthen den bedste måde til at understrege denne fantastiske kombination af søde californiske mandler, en smule bitre mandler og fast, mørk chokolade.

Ritter Sport Nougat 100 gram

NOUGAT
DET BEDSTE SOM NOGENSINDE ER SKET FOR HASSELNØDDER.

Selv med chokolade er det det indre, der tæller. Det bedste er pladens cremede luksusnougatfyld. Masser af hasselnødder, som er ristet gyldenbrune og malet fint, giver den en intens nøddesmag. Resultatet: kærlighed ved første bid.

Ritter Sport Pebermynte 100 gram

PEBERMYNTE
EN FRISK, NY FORELSKELSE.

Grunden til, at så mange mennesker elsker RITTER SPORT Pebermynte, findes i USA. Det er der, hvor den pebermynteolie kommer fra, som vi bruger til vores lækre, friske fondantfyld, der smelter i munden.

Ritter Sport Mælk med Hasselnød 100 gram

MÆLK MED HASSELNØD
TILHÆNGERNE KALDER DEM BLOT FOR HASSELNØDDER.

Synes du også, at det er et tilfælde, at der i ordet nød gemmer sig „nød(t) til at have“? Når du har prøvet RITTER SPORT Hasselnød med fint hakkede, ristede hasselnødder i sprød mælkechokolade, er du helt med på holdet.

Ritter Sport Hvid Crips 100 gram

HVID + CRISP
EN HVID DRØM. DU SKAL BARE SIGE JA.

Denne chokolade er en kærlighedserklæring til alle, der elsker det knasende. Ristede majs- og risflager gør chokoladen dobbelt så sprød. Mælken og vanilien i den hvide chokolade medvirker til at skabe den harmoniske smag. Det er smagen af lykke.

Ritter Sport Kiks 100 gram

KIKS
IKKE EN KRUMME GÅR TIL SPILDE.

Vores RITTER SPORT-plade med kiks indeholder noget ganske særligt: en helt kvadratisk kiks. Lavet specielt til denne plade, bagt med en ekstra portion smør og så indlagt præcist i laget af kakaomousse og fast mælkechokolade. Det er næsten en skam at spise den. Næsten.

Ritter Sport Kokos 100 gram

KOKOS
DENNE GANG ER NØDDERNE IKKE HELE.

Denne plade indeholder ikke hele nødder i modsætning til de fleste andre RITTER SPORT-varianter. I stedet for har den masser af sprød, tørret kokos, som giver den fine kokosmælkecreme sin specielle eksotiske smag. Og lad os være ærlige: Det er en mindre mundfuld.

Ritter Sport Kakao Mousse 100 gram

KAKAO MOUSSE
UTROLIGT VELSMAGENDE.

Hvis du ikke kan tro dine egne øjne, når du ser de ekstra store stykker i vores plade med kakaomousse, vil du bare være nødt til at stole på smagen. Den letpiskede kakaomousse smelter perfekt sammen med antydningen af honning og karamel i vores alpine mælkechokolade. Med andre ord er det en fryd for øjet, som smelter på tungen.

Ritter Sport Rom Rosin Nød 100 gram

ROM ROSIN NØD
DEN BERUSEDE CHOKOLADE.

Hvis dette er skatten, hvem vil så ikke risikere at stå ansigt til ansigt med Caribiens pirater? Til Ritter Sport Rom Rosin Nød marinerer vi i timevis vores californiske Sultana-rosiner i jamaicansk rom. Et privilegie de fleste pirater kun kan drømme om.

Ritter Sport Jordbær Yoghurt 100 gram

JORDBÆR YOGHURT
TIL DE BÆR-SULTNE.

Det er sommer året rundt med Ritter Sport- pladen Jordbær Yoghurt. Masser af rigtige frugtstykker, jordbæryoghurt-mousse og knasende puf-ris gør udsigten for hvert stykke solrig. Stol på os: Denne kvadratiske jordbærmark vil gøre dig hot.

Ritter Sport Mælkechokolade 35 % 100 gram

MÆLKECHOKOLADE
MED 35 % KAKAO.

Ritter Sport Mælkechokolade er lavet af 35 % af den fineste kakao fra Ecuador. Kvadratisk, praktisk, god og med en simpel og ren chokoladeoplevelse. Brug den til desserter, eller nyd den præcis, som den er.

Ritter Sport Mørk Mandel og Orange 100 gram

MØRK MANDEL & ORANGE
MED MANDELSTYKKER OG ET STREJF AF APPELSIN.

Mørk chokolade (min. 50%) med stykker af ristede mandler og sød appelsinskræl. Stærk tilføjelse til Ritter Sport sortimentet, der følger trenden indenfor mørk chokolade.

Ritter Sport Mini Ritter 84 x 16,67 gram

MINI BUNTER MIX

Alt i småt! Sådan er det med Ritter Sport mini blandet miks – et sødt tilbud. Her kommer alle til sin ret. Hasselnød, marcipan, nougat, cornflakes, yoghurt, mælk og knasende kiks – intet kommer til at gå ubemærket hen.

– kort sagt alle de mest elskede Ritter Sport i smarte miniatureudgaver.

Ritter Sport Quadretties 1000 gram

MINI QUADRETTIES

Lille praktisk størrelse – perfekt til kaffen eller som mødechokolade.

Altid den gode kendte kvalitet. 

200 stk. assorterede indeholder i alt 1 kg kvadratisk kvalitetschokolade.

Ritter Sport MINI nuts m. 66 stk. - 1100 gram

MINI NUTS

En hel nød i hver lille bid.

Lille praktisk størrelse – perfekt til kaffen eller som mødechokolade.

Altid den gode kendte kvalitet.

66 stk. assorteret kvadratisk kvalitetschokolade med nødder.

Mini Alpemælk 33,34 gram
Mini Kiks 33,34 gram
Mini Mælk med nød 33,34 gram
Mini Mørk med nød 33,34 gram

Ritter Sport Nut Selection – kvalitetschokolade fyld med de bedste nødder

Ritter Sport Nut Selection
Ritter Sport Mælk med hel nød 100 gram - Nut Selection

MÆLK MED HEL NØD
MED BID. LAD DEN IKKE SMELTE I MUNDEN.

Ritter Sport med hele, sprøde og ristede hasselnødder har altid været ekstremt populær. Hvordan kan det være? Er det de store kvalitetskrav, vi stiller til vores nødder? Eller er det fordi netop denne Ritter Sport tiltaler dem, der elsker at have noget at bide i?

Ritter Sport Mørk med hel nød 100 gram - Nut Selection

MØRK MED HEL NØD
OGSÅ NØDDER HAR EN MØRK SIDE.

Til alle dem, der stadig leder i mørket: De mange hasselnødder ses svagt i den sprøde, halvbitre chokolade – alle hasselnødder er håndsorteret og derefter ristet gyldne. Men prøv selv at se, om denne chokolade får alle andre chokolader til at falme.

Ritter Sport Hvid med hel nød 100 gram - Nut Selection

HVID MED HEL NØD
ALTID EN HVID AFGØRELSE.

Selvom denne chokolade umiddelbart forekommer helt ren og hvid, så gemmer der sig ufatteligt mange smagsnuancer i den: lige fra aromatisk kakaosmør, mælk og vanilje til sprøde hasselnødder og risknas. Til glæde for hele ganen.

Ritter Sport Mælk med hel mandel 100 gram - Nut Selection

MÆLK MED HEL MANDEL
HAR MEGET AT SIGE.

Ritter Sport med hele mandler kan få alle til at stoppe op og lytte. Det sørger de håndsorterede, sprødt ristede mandler fra Californien i klassisk mælkechokolade for. Vi kan dog ikke garantere, at du får lov til at nyde chokoladen i fred.

Ritter Sport Cashew 100 gram - Nut Selection

CASHEW
DEN LYSE OG LÆKKER.

Ritter Sport Cashew er den lækreste kombination af mælkechokolade og ristede &  saltede cashewnødder. Samtidig lys, sød og saltet – hvad kan man ellers ønske sig.

.

Ritter Sport Honning Saltede Mandler 100 gram - Nut Selection

HONNING SALTEDE MANDLER
CHOKOLADEN MED LIDT EKSTRA KRYDDERI.

Hvad har Ritter Sport  Honning Saltede Mandler, som de andre ikke har? Lidt honning? En smule salt? Hele mandler? Blot et forslag: Den har bare det hele. Det er nemlig kombinationen af alle disse tre ingredienser i den sprøde RITTER SPORT mælkechokolade, der gør den så enestående lækker.

Kakao er ikke kedeligt, det er farverigt! Vores Cocoa Selection er indbegrebet af en autentisk, naturlig og uovertruffen smagsoplevelse af Our Cocoa og smagen på livet i hver en bid.

Ritter Sport Cocoa Selection 100 gram
Ritter Sport 55% SMOOTH fra Ghana med mælk 100 gram

COCOA SELECTION SMOOTH 55 %
MØRK MÆLKECHOKOLADE.

Mørk mælkechokolade lavet på kakaobønner fra Ghana, 55 % kakao. Der findes ikke en mælkechokolade i dagligvare handel med så højt et kakao indhold.

 

Ritter Sport 61 % Fine fra Nicargua 100 gram

COCOA SELECTION FINE 61 %
EXTRA FIN MØRK CHOKOLADE.

61 % chokolade fra Nicaragua. En chokolade som ligger mellem mørk og meget mørk. Henvender sig til dem som er ”bange” for om mørk chokolade er for bitter.

Ritter Sport 74 % Intense fra Peru 100 gram

COCOA SELECTION INTENSE 74 %
INTENS MØRK CHOKOLADE.

74 % chokolade fra Peru. med en intens rund smag af kakao henvender denne variant sig til de klassiske mørk chokolade forbrugere.

Ritter Sport 81 % Extra Intense fra Ghana 100 gram

COCOA SELECTION EXTRA INTENSE 81 %
EKSTRA INTENS MØRK CHOKOLADE.

81 % chokolade fra Ghana med en dyb og intens smag. Selv om chokoladen har 81 % kakao er den ikke før bitter, men har en dejlig dyb chokoladesmag.