1865 var byen Fleetwood i Storbritannien kendt for sin store fiskeflåde og sine fiskere som arbejde i ekstreme barske forhold i Nord Atlanten. Den kolde og fugtige luft forårsagede  ofte hoste, halsbetændelse og forkølelser. James Lofthouse, en ung apoteker i byen, udviklede en stærk væske med mentol og eucalyptus som lindrede de hårdt arbejdende fiskeres hals. Glasflasker var dog upraktiske til havs så Lofthouse tog udviklede et alternativ i form af pressede pastiller. Halspastillerne blev hurtigt så populære blandt fiskerne at de ikke ville sejle ud uden deres ”venner” som de kaldte pastillerne – navnet Fisherman´s Friend var født.

Fisherman's Friend
Fisherman's Samliak & Raspberry - Sukkerfri

Ja, det er sandt: modsætninger tiltrækker. Det bedste bevis er Fishermanʼs Friend Salmiak & Raspberry. Først lidt usædvanligt, men når du først har smagt den, ved du hvad vi mener. En ren uimodståelig kombination af den stærke salmiak-aroma og dejlige frugtsmag fra hindbær. Et klart tilfælde af kærlighed ved første smag.

Fisherman's Original

Stærk, intensiv og en ægte klassiker. Først formuleret i 1865 og bogstaveligt talt på alles tunger lige siden. Med sin perfekte, unikke og originale blanding af eukalyptus og mentol, denne søde smag har været ikonisk fra starten – ofte imiteret, men alligevel uovertruffen. Der er bare en Original.

Fisherman's Salmiak - Sukkerfri

Spørgsmål: hvor modige er dine smagsløg? Fishermanʼs Friend Salmiak er super intens, stærk og virkelig noget specielt. Med en smag, der ikke kan sammenlignes med noget andet. Vores forslag: prøv det, og du ved, om du bliver en salmiak-elsker eller ej.

Fisherman's Mint - Sukkerfri

Første date? Møde med chefen? Besøg hos svigerforældrene? Fisherman’s Friend Mint giver dig et spark af friskhed og hjælper dig med at holde dig cool – med den legendariske og unikke myntesmag. Så luft hovedet og afsted med dig! Og forresten: det er ikke kun svigermødre der elsker komplimenter.

Fisheman's Spearmint - Sukkerfri

Hvis der ikke kan være nok mint i dit liv, har vi en åndedrætsforfrisker til dig: Fishermans Friend Spearmint. Lækker, intens Spearmint smag, ikke så stærk, men forfriskende lige som at stå i regnen. Minus paraplyen. Klokken seks om morgenen i maj. I en t-shirt.

Fisherman's - Lakrids

Lakridselskere er tålmodige. Hvordan ved vi det? Fordi de måtte vente hele 110 år: Lakrids var den anden smag, som Fisherman’s Friend lancerede på markedet efter den oprindelige smag fra 1865. Men den lange ventetid var det hele værd: Den uforlignelige lakrids-duft fortsætter med at begejstre og give frisk ånde. Nogle gange er den anden idé lige så god som den første.

Fisherman's orginal - Sukkerfri

Du river pakken op, og du ved med det samme: Om et øjeblik vil tingene være … whoaaaa! Stærk i halsen, frisk på tungen og kølig ånde. JA…det er Fisherman’s Friend Original Sugar Free. Og den bedste del af det hele: Du kan opleve dette unikke friske spark igen og igen. Prøv det – men tag gerne din varmeste jakke på.

Fisherman's Raspberry - Sukkerfri

Du har aldrig oplevet hindbær som denne før: Forestil dig at multiplicere bæraromaen gange 1000 og afkøle temperatur til f.eks. 100% gåsehud. Så er du tæt på oplevelsen: den unikke hindbærsmag når en helt ny dimension af friskhed takket være den forfriskende mentol.