Fazer har sine rødder i Finland

Karl Fazer blev født i Helsinki i 1866, og i en meget ung alder opdagede han sin kærlighed til det at skabe smagsoplevelser. Hans forældre, Dorothea og Eduard Fazer, var flyttet til Finland fra Schweiz og havde etableret en familievirksomhed, der handlede med pelsprodukter, inden Karl blev født.

I dag fremstilles alle Fazers konfektureprodukter i Finland, og der er fabrikker spredt ud over landet med chokoladeproduktion i Vantaa, sukkerkonfekture i Lappeenranta samt tyggegummi og pastiller i Karkkila.

Fazer i Finland producerer i dag disse lækkerier for DK-Konfekture: Dumle, Fazermint, Tyrkisk Peber, Skolekridt,  Salmiakki & Marianne.

Køb Fazer online på Coop.dk MAD

Dumle er en kombination af blød, velsmagende toffee og blød Fazer-chokolade.

Historien om Dumle begyndte i 1945 i Sverige med en lille slikkepind af chokolade og blød karamel. Senere, i 1960, blev slikkepinden kaldt for Dumle, og en stjerne var født. I 1987 nåede dens berømmelse helt nye niveauer med lanceringen af Dumle Original, det karamelslik, vi er så fortrolige med i dag.

Dumle-fans har en lang række Dumle-lækkerbiskner at vælge imellem. Som alle andre ikoniske 80’er-stjerner har Dumle fornyet sig i løbet af årene og har udvidet sit produktsortiment med nye smagsvarianter inden for klassisk karamelsmag.

DK-Konfekture sælger og markedsfører følgende Dumle varianter:

Dumle
Dumle Snack 100 gram

Dumle Snack i pose 100 gram – En knassende sprød chokolade snack med sprøde risstykker.
Blød karamel overtrukket med mælkechokolade og sprøde ris.


Dumle original 120 g, 220 g

Blød Flødekaramel med mælkechokoladeovertræk.

Dumle Mix 220 g

Posen indeholder tre forskellige smagsvarianter, så der er lidt for enhver smag. Dumle Original, Dumle Dark & Dumle Lakrids med mild lakridskaramel.

Dumle 10-pack slikkepinde 100 g

Den populære karamel slikkepind fra Dumle har i mange år været en af danskernes favoritter. Slikkepinden er betrukket med en lækker chokolade, der nænsomt smelter på tungen, når du smager på den.
Posen indeholder 10 stk. Dumle-slikkepinde, som med fordel kan serveres til børnefødselsdage og lignende, hvor der skal serveres lidt ekstra sødt.

Dumle slikkepinde 10 g x 90 stk.

Lækkert borddisplay med 90 stk. af den populære karamel slikkepind. Slikkepinden er betrukket med en lækker chokolade, der nænsomt smelter på tungen, når du smager på den.

Dumle Original Box 150 g & 350 g

Æsken indeholder de originale Dumle karameller. Blød Flødekaramel med mælkechokoladeovertræk.

Dumle Mix Box 350 g

Æsken indeholder tre forskellige smagsvarianter, så der er lidt for enhver smag. Dumle Original, Dumle Dark & Dumle Lakrids med mild lakridskaramel.

Dumle Snack Bar 40 g

En knassende sprød chokolade snack bar med sprøde risstykker.

Tyrkisk Peber er en saltlakrids bolsje, der har været fremstillet i Danmark siden 1977. I Finland er produktet blevet fremstillet af Fazer siden 1990’erne. Produktet er fortsat en meget populær sliktype på tværs af de nordiske lande.

Tyrkisk Peber tager lakridsoplevelsen et skridt videre med overraskende nye smagsvarianter og produkter. Det er ikke til personer, der ikke bryder sig om en stærk smagsoplevelse. Heldigvis leveres produktet også i mange mildere smagsvarianter. Produktets hårde overflade skjuler en overraskelse: det åndeløst betagende, peberagtige fyld eksploderer i munden som en granat fra et piratskibs kanon!

Tyrkisk Peber er på verdensplan et af Fazers mest efterspurgte produkter. Denne fantastiske salmiakoplevelse giver et kæmpe smagsindtryk til alle de heldige, der får et stykke.

Tyrkisk Peber
Tyrkisk Peber Original 120 g

Tyrkisk Peber pose med lækre salte lakrids bolsjer med stærkt lakridspulver i midten.

Tyrkisk Peper Original 9 g x 150 g

Lækkert borddisplay med slikkepinde med den traditionelle stærke tyrkiske peber smag.

Fazermint er kendt over hele verden for sin iøjnefaldende sølvæske og festlige indpakninger, der gør produktet til den perfekte gave. Denne ikoniske og traditionelle finsk pebermyntechokolade blev først lanceret i 1963.

 Også i dag fremstilles Fazermint-produkter ud fra den originale opskrift med halvdekadent ægte mørk chokolade og en halv mint-creme, der fremstillet af ægte pebermynte.

Fazermint
Fazermint 150g

Fazermint er en enestående pralin blandet med en blanding af køligt og cremet pebermyntefyld sammen med drømmende mørk chokolade

Fazermint 350g

Fazermint er en enestående pralin blandet med en blanding af køligt og cremet pebermyntefyld sammen med drømmende mørk chokolade

Fazermint Bar 41g

Fazermint Bar er en enestående mørk chokolade med en blanding af køligt og cremet pebermyntefyld

Skolekridt som vi alle kender og elsker. Skolekridt fra Fazer er det klassiske stykke lakrids slik der ligner tavlekridt, og som har været en klassiker på det danske marked i mange år.

Skolekridt
Skolekridt 110 g & 140 g

Fazer skolekridt er lækker salmiaklakrids overtrukket med en knasende sprød dragee.

Fazer Marianne er en sand klassiker i produktsortimentet hos Fazer. De søde bolsjer har en forholdsvis hård skal med pebermynte-smag, imens midten er fyldt med blød Fazer mælkechokolade.

Smagen overrasker hver eneste gang den behagelige chokolader smelter i munden.

Et hit at tage med på farten, bruge som eftermiddagssnack eller forære i gave til en du holder af.

Marianne
Marianne 120g

Marianne er friske pebermynte bolsjer fyldt med den bedste chokolade. Fazer Marianne tilbyder det bedste fra 2 verdener med en hård skal af lækker pebermynte bolsje, og lækker blød chokoladefyld, der smelter i munden og i kombination giver en dejlig smag.

Marianne mix 320g

Marianne Mix her findes 3 forskellige smagsvarianter i en æske..

Rød = er friske pebermynte bolsjer fyldt med den bedste chokolade.

Blå = er friske pebermynte bolsjer fyldt med karamel.

Gul = er friske pebermynte bolsjer fyldt med orange smag